Gjert Ingebrigtsen på et bilde fra 2020.
Gjert Ingebrigtsen på et bilde fra 2020.

Aftenposten: NRK har bestemt seg - avpubliserer ikke «Team Ingebrigtsen»

– Vår holdning er som den har vært hele tiden: Vi ønsker ikke å avpublisere serien, sier programdirektør til Aftenposten.

Publisert Sist oppdatert

Forrige uke skrev Medier24 og en rekke andre medier at NRK vurderer å trekke «Team Ingebrigtsen».

Nå har NRK bestemt seg for å ikke avpublisere, skriver Aftenposten.

– Vår holdning er som den har vært hele tiden: Vi ønsker ikke å avpublisere serien. Men vi kan gjøre en ny vurdering dersom vi får en konkret tilbakemelding fra familien om at det er særlig belastende for de som deltar i serien at den ligger ute. Frem til i dag har vi ikke fått en slik henvendelse, sier programdirektør Petter Wallace til avisen.

Det er i alt lagd fem sesonger av «Team Ingebrigtsen», med den siste sesongen som hadde premiere 3. desember 2021. I slutten av april ble Gjert Ingebrigtsen tiltalt for mishandling i nære relasjoner mot ett av barna sine.

Politiet henla anklager om fysisk og psykisk vold mot seks andre søsken. Ett tilfelle ble ansett som foreldet, mens de fem andre ble henlagt på grunn av bevisets stilling. Tre av Ingebrigtsen-brødrene har klaget på foreldelsesvedtaket, og to har klaget på henleggelsen på grunn av bevisets stilling. Gjert Ingebrigtsen nekter straffskyld.

Har du tips til denne eller andre saker? Kontakt oss på: tips@medier24.no

Powered by Labrador CMS