Hans Kristian Ragnes, Lars Hjalmarsson, Kine Ternsten Bye, Øystein Styrvold og Magnus Lutnæs Aas er nye journalister og frontsjefer i Sandefjords Blad

Sandefjords Blad ansetter nye journalister og frontsjefer

Avisen henter tre nye journalister. Samtidig trer to journalister over i rollen som frontsjef.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er over to år gammel.

Sandefjords blad har ansatt tre nye journalister og to interne frontsjefer.

Lars Hjalmarsson og Øystein Styrvold går inn i rollene som frontsjefer, mens de tre journalistene Kine Ternsten Bye, Magnus Lutnæs Aas og Hans Kristian Rangnes er nyansatt.

– Vi ønsker å være en bedrift der ansatte får rom til å utvikle seg og slik at de kan få kule jobber – enten hos oss eller andre. De er derfor moro at to av våre veldige dyktige frontsjefer går videre til nye og spennende jobber i Oslo, sier ansvarlig redaktør Steinar Ulrichsen.

– Heldigvis har vi dyktige folk i staben – så Lars Hjalmarsson og Øystein Styrvold blir nye frontsjefer hos oss etter en prosess der vi også har vurdert eksterne søkere, forteller han.

Etter at en av avisens journalister valgte å gå av med AFP, måtte de da ansette tre nye journalister.

– Vi fikk heldigvis en krevende prosess med svært mange gode søkere og vanskelige valg, sier Ulrichsen.

Han er svært fornøyd med de nye journalistene.

– Dette er dyktige fagfolk som har høyt engasjement for god lokalavisjournalistikk, og stort faglig potensiale. Dette skal bli moro, sier han og legge til at det er et premiss ved alle journalist-ansettelser at alle nye journalister skal ha potensiale til å bli dyktige frontsjefer.

– Det er min erfaring at det er en type journalister en lokalavis på vår størrelse og med vår nærhet til Oslo, aldri får nok av.

Kine Ternsten Bye og Magnus Lutnæs Aas har startet i den nye jobben, mens Hans Kristian Rangnes starter i juni.

Powered by Labrador CMS