På bildet: Programlederduoen Petter Northug og Harald Eia i karakter som «Oslolosen».
Programlederduoen Petter Northug og Harald Eia (i karakter som «Oslolosen»).

Petter Northug og «Oslolosen» får ny serie på TV 2

Harald Eia i karakteren som «Oslolosen» og Petter Northug skal kåre Norges største «Vinnerschkalle» i ny kjendis-reality.

Publisert Sist oppdatert

Duoen skal fronte konkurranse-realityserien «Vinnerschkalle», der ti norske kjendiser blir utfordret til det ytterste, skriver TV 2 i en pressemelding.

Programmet ledes av Petter Northug, mens Harald Eia i rollen som «Oslolosen» skal bidra med «konstant utestemme og kruttsterke meninger om hva som kreves av en skikkelig vinnerskalle».

– Folk kan forvente å se en gjeng bortskjemte idrettsstjerner bli skjelt ut etter noter og bryte sammen, før de herdes, reiser kjerringa og så å drite seg loddrett ut enda en gang, forteller Kjell Aronsen, bedre kjent som «Oslolosen».

Northug påpeker at deltakerne får testet seg til det ytterste, til tross for mye humor i serien.

­– «Vinnerschkalle» er en god blanding av seriøs konkurransereality og mye humor. Vi ønsker å legge lista høyt for deltakerne. Det skal rett og slett være et knepp opp fra andre typer konkurransereality. Når «Oslolosen» i tillegg setter et tydelig preg på konkurransene, har seerne virkelig noe å glede seg til, forteller Northug.

Programredaktør i TV 2, Trygve Rønningen, har høye forventninger til «Vinnerschkalle».

– Petter Northug og Harald Eia i karakter som «Oslolosen» er en programleder-duo vi gleder oss masse til å vise seerne, forteller Rønningen.

«Vinnerschkalle» har premiere 20. februar 2024.

Har du tips til denne eller andre saker? Kontakt oss på: tips@medier24.no

Powered by Labrador CMS