Roger Rein går av som ansvarlig redaktør i Innherred. Her avbildet sammen med sin spaltist og journalist Reem Alatasi. .

Roger Rein går av etter 11 år som sjef i Innherred: – Ønsker andre utfordringer

– Jeg setter stor pris på at min arbeidsgiver gir meg denne muligheten.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er over to år gammel.

Styret i Mediehuset Innherred ble torsdag orientert om at ansvarlig redaktør Roger Rein ønsker å fratre sin stilling. Det skriver de i en pressemelding, fredag morgen.

Så snart en ny redaktør er på plass går Rein over i en stilling som samfunnsredaktør.

Nå skal Innherred satse enda mer på å ta rollen som en lokal debattarena, og utvikle kommentar- og samfunnsjournalistikken.

– Jeg er veldig motivert, men ønsker andre utfordringer. Jeg setter stor pris på at min arbeidsgiver gir meg denne muligheten. Som samfunnsredaktør vil jeg få bedre tid til å utvikle den lokale debatten, skrive kommentarer og ledere, samt utvikle ideer jeg har og som jeg tror vil være av interesse for våre lesere, sier Rein

61-åringen har stått i lederjobben siden høsten 2010. Fram til 2015 som ansvarlig redaktør og daglig leder i Levanger-Avisa. Etterpå som ansvarlig redaktør i Innherred, som ble født da Levanger-Avisa og Innherred Folkeblad Verdalingen ble slått sammen for seks år siden.

– Det har vært elleve svært givende og spennende år. År der mediebransjen har vært gjennom en rivende utvikling. Det er et helt annet produkt vi gir våre lesere i dag enn det som var tilfellet da jeg startet opp. Jeg er glad for å ha blitt gitt tillit til å være med på denne reisen i lokalavisa, sier Roger Rein.

–Roger Rein har vært hjernen bak den redaksjonelle suksessen Innherred i dag er som lokalavis for befolkningen i Levanger og Verdal. Det er imponerende det han og staben har oppnådd. At Roger har svart ja til jobben som samfunnsredaktør, gleder oss. Arbeidet med å finne en ny ansvarlig redaktør starter omgående og vi håper og tror at ny redaktør kan være på plass tidlig neste år, sier styreleder Henning Johansen.

Powered by Labrador CMS