Kirsti Ellefsen, Morgan Hartvin og Omar Bouignane

Nordstrand Blad ansetter tre nye journalister

— Jeg ser frem til å bli en del av laget, sier Kirsti Ellefsen.

Publisert

Denne artikkelen er over to år gammel.

Nordstrands Blad ansetter tre nye journalister. I tillegg til Kirsti Ellefsen, styrkes laget med Jo Morgan Hartvin og Omar Bouignane. Sistnevnte i et vikariat ut året.

— Etter flere år i kommunikasjonsbransjen, gleder jeg meg til å jobbe som journalist igjen. Nordstrands Blad er en liten avis med høye ambisjoner, og jeg ser frem til å bli en del av laget og være tett på folk i de tre bydelene avisa dekker, og bidra med historier og saker som berører og engasjerer, sier Kirsti Ellefsen.

Hun kommer fra stillingen som kommunikasjonsrådgiver i Nasjonalforeningen for folkehelsen og har tidligere jobbet i TV2, KK og Aftenposten. Hun har også i flere år vært kommunikasjonsrådgiver ved Nationaltheatret.

Høye ambisjoner

Ansvarlig redaktør og daglig leder Kristin Stoltenberg gleder seg til å få Kirsti, Jo Morgan og Omar med på laget.

— Dette blir veldig bra. Jeg gleder meg til samarbeidet. Med disse ansettelsene vil Nordstrands Blad fortsette jobben med sine høye ambisjoner om å lage en knallgod lokalavis for folk i nærmiljøet, sier Stoltenberg.

Nordstrands Blad økte opplaget i fjor med nesten 32 prosent og vant prisen for beste journalistikk i Amedia. Nå er avisen nominert til prisene for Årets mediehus, Årets lokale nyhetsnettsted og Årets lokale nyhetsdekning.

Med hjerte for nærmiljøet

Jo Morgan Hartvin kommer fra jobben som produsent i Radio Norge. Han har også erfaring fra NRK og Avisa Nordland.

— Jeg har vokst opp på Klemetsrud og Mortensrud og har i flere år bodd på Lambertseter. Nå blir det utrolig gøy å få muligheten til å dekke mitt lokalområde for Nordstrand Blad. Jeg har et bankende hjerte for Nordstrand, Søndre Nordstrand og Østensjø. Nå gleder jeg meg til å komme i gang, sier Hartvin.

Omar Bouignane har tidligere jobbet for Nettavisen og er utdannet i journalistikk ved Høyskolen Kristiania. Han skal i første omgang jobbe i Nordstrands Blad ut året. Omar bor lokalt og er svært godt kjent i de tre bydelene Nordstrands Blad dekker.

Powered by Labrador CMS