Årets Svarte Natta går av stabelen som planlagt. Her var det Geir Are Jensen og Mariell Tverrå Løkås i Bodø Nu som hentet hjem Svarte Natta-prisen i 2017.

Svarte Natta går av stabelen som planlagt - tross økende korona-smitte i Tromsø

– Vi både tror og håper at vi slipper å gjøre noen endringer på planen som den er nå, opplyser arrangøren.

Publisert

Denne artikkelen er over to år gammel.

Journalist-konferansen Svarte Natta går enn så lenge av stabelen som planlagt, til tross for stigende korona-smitte i Tromsø.

I forrige uke gikk Tromsø kommune ut med anbefaling om bruk av munnbind, hjemmekontor og koronameteren i byen, etter stigende smitte, meldte NTB.

Det får ingen konsekvenser for Svarte Natta - som arrangeres i Tromsø mellom 12. og 14. november.

I hvert fall ikke foreløpig, opplyser arrangøren.

– Status nå er at vi fortløpende følger med på situasjonen, og har kontakt med både hotell og myndigheter om hva som er gjeldende regler og anbefalinger. Per nå vil ikke situasjonen i Tromsø ha noe å si for avviklingen av konferansen, skriver Svarta Natta-styret på konferansen Facebook-side.

Arrangøren understreker videre at de krysser fingrene for at anbefalingene fra kommunen vil bedre situasjonen før neste helg.

– Vi holder dere oppdatert her om det blir noen endringer, men vi både tror og håper at vi slipper å gjøre noen endringer på planen som den er nå, skriver styret.

Powered by Labrador CMS