Marit Ulriksen på skitur.

Påskepraten:

Rana Blad-redaktøren skryter av redaksjonen

Rana Blad-redaktør Marit Ulriksen er imponert over egne ansatte etter noen tøffe kuttrunder.

Publisert Sist oppdatert

Medier24 stiller noen utvalgte spørsmål til medieprofiler i spalten #Påskepraten.

Neste profil ut er sjefredaktør i Rana Blad, Marit Ulriksen.

– Hva gjør du i påska? (og når hadde du sist ski på beina?)

– Påsken tilbringes på hytta i Hemavan, rett over grensen. Der samles som vanlig familien til mye påskekos med skikjøring i det fantastisk alpinanlegget, spillkvelder, kokkelering på hyttekjøkkenet og trivelig samvær i solveggen på terrassen med fyr i bålpanna, og hjemmelaget eggelikør. Veldig tradisjonelt opplegg altså. Sist jeg hadde ski på beina, var for drøye to uker siden. Da gikk det bortover og ikke nedover.

– Hvordan tar du egget ditt?

– Ved påsketider aller helst fylt med sjokolade. Ellers i året sverger jeg til eggerøre a la Gordon Ramsey.

– Hvilke serier/podkaster/innhold vil du anbefale andre å sjekke ut?

– Jeg liker veldig godt serier som handler om medier. Så for de som har interesse for dette, anbefaler jeg «The Morning Show» og «The Newsroom».

– Hva er det beste og verste som har skjedd i medieåret så langt?

– Her tar jeg et lokalt utgangspunkt. Det beste som skjer er at vi i Rana Blad, tross noen tøffe bransjeutfordringer ved inngangen på året, holder koken og humøret oppe, og leverer på et høyt nivå - også økonomisk. Det sier alt om hvilken fantastisk gjeng som jobber her.

– Det verste er at vi har måttet iverksette beredskapsplaner nettopp på bakgrunn av bransjeutfordringene. Det betyr blant annet at vi i en periode kjører med en betydelig vakanse i redaksjonen, noe som igjen betyr stort arbeidspress på medarbeiderne våre og at vi ikke alltid rekker over det vi gjerne skulle. I løpet av sommeren er vi igjen fulltallige, så det blir bra.

Powered by Labrador CMS