Karoline Skrøder og Martin Blekkerud er ansatt i Dagbladet Pluss i henholdsvis fast stilling og prosjektstilling

Martin Blekkerud og Karoline Skrøder er ansatt i Dagbladet Pluss

– Flere journalister betyr at vi kan levere enda mer godt innhold som berører, beriker og begeistrer Dagbladets betalende digitale lesere, sier avdelingens redaksjonssjef.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er over to år gammel.

Saken oppdateres.

Dagbladet Pluss har ansatt Martin Blekkerud i fast stilling som reporter og Karoline Skrøder i prosjektstilling.

Blekkerud har nærmere 30 års erfaring fra magasinene Mann, Se og Hør og Her og Nå, og kommer nå fra en frilanstilværelse i Dagbladet Magasinet.

I tillegg til den redaksjonelle ballasten, har han også bokbransje-bakgrunn fra Pilar forlag/Strawberry Publishing.

Her har han vært prosjektleder for selvbiografiene til Petter Northug, John Arne Riise og Gunhild Stordalen, samt vært redaktør for «Foreldremagi»-serien til Hedvig Montgomery.

– Det er en fornøyelse å bli en fast brikke på laget. Dagbladet Pluss har satt sammen et ambisiøst, dyktig og spennende lag som jeg gleder meg til å bli en del av, sier Martin, som starter i jobben med øyeblikkelig virkning.

Karoline Skrøder ansatt i en prosjektstilling fram til 1. oktober. Hun fullfører i vår en bachelor i Journalistikk ved Høyskolen Kristiania, og har allerede vært en del av Pluss-redaksjonen det siste året som praktikant og vikar.

– Jeg gleder meg masse til å få jobbe videre med verdens beste gjeng i Dagbladet Pluss. Det å få jobbe med så variert journalistikk i Norges mest fremoverlente mediehus motiverer meg skikkelig for 2022.

Signeringene føyer seg inn i rekken av nye tilskudd i Dagbladet Pluss-redaksjonen de siste månedene, som er del av den historiske oppbemanningen av Dagbladet med opptil 30 nye årsverk.

– Flere journalister betyr at vi kan levere enda mer godt innhold som berører, beriker og begeistrer Dagbladets betalende digitale lesere. Dette kommer abonnentene våre til å merke, sier redaksjonssjef i Dagbladet Pluss, Jonas Pettersen.

Powered by Labrador CMS