Nordic Entertainment Group sin lokaler I Stockholm blir nå tilholdsstedet for sendingene til TV 3- og Viasat-kanalene.

NENT Group og Telia enige om ny avtale

NENT Group og Telia enige om ny avtale etter bruddet 1. mars.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er over to år gammel.

Nordic Entertainment Group (NENT Group) og Telia Norge har blitt enige om en ny avtale. Det opplyser NENT i en pressemelding fredag formiddag.

– Vi er glade for å kunne bekrefte at vi har blitt enige med Telia om en helt ny avtale som sikrer at kundene deres igjen får tilgang til våre kanaler. Til høsten starter skisesongen og vi er stolte over å kunne tilby FIS-rettigheter som langrenn, hopp, alpint og kombinert til Telia-kundene, sier kommersiell direktør i NENT Group, Kim Poder.

Uenigheten mellom Telia og NENT har vart siden mars. TV-kunder av Telia har siden 1. mars ikke kunne ta inn kanaler fra Nent.

Avtalen betyr at Telias kunder igjen kan få tilgang til TV3, V4, TV6, V sport-kanalene, V Film og strømmetjenesten Viaplay.

Begge partene opplyser at de er svært fornøyde med å komme i mål med en ny avtale:

– Det har vært noen tøffe forhandlinger, men vi ser nå fremover mot et langsiktig samarbeid med NENT. Telia og NENT har hatt et godt samarbeid i mange år, og sammen ligget langt fremme i å tilpasse tilbudet i tråd med kundebehov og seeratferd i det norske markedet, sier administrerende direktør for Telia Norge, Stein-Erik Vellan og legger til:

– Vi ser nå frem til å videreutvikle dette ytterligere i tiden fremover, sier administrerende direktør for Telia Norge, Stein-Erik Vellan.

Powered by Labrador CMS