Stine Bækkelien og Viktoria Hellem-Hansen

NRK Innlandet åpner nytt lokalkontor - ansetter to

Stine Bækkelien og Viktoria Hellem-Hansen er nye journalister i NRK Innlandet.

Publisert Sist oppdatert

Stine Bækkelien er ansatt som reporter i NRK Innlandet med ansvar for Vest-Oppland. Kontoret har tidligere vært lokalisert på Gjøvik, men Bækkelien vil ha sitt hovedsete på Fagernes.

– Vi er veldig glade for å ha tilstedeværelse i Valdres igjen. Innlandet er et fylke med store avstander, derfor er det viktig for oss å ha spredning mellom lokalkontorene våre, skriver distriktsredaktør Silje Kampesæter i en pressemelding.

Hun skryter også av Bækkelien.

– Bækkelien har i tillegg de beste skussmål, så det å ha en så dyktig medarbeider som Stine i dette viktig området vil helt klart løfte NRK Innlandets dekning av området, sier hun.

Bækkelien har bachelor i journalistikk og har tidligere vært vikar hos NRK Innlandet, samt erfaring fra Oppland Arbeiderblad og avisa Valdres.

– Først og fremst gleder jeg meg til å komme i gang og komme på plass på kontoret på Fagernes. Ikke minst gleder jeg meg til å fortelle alle de gode historiene fra Vest-Oppland, sier Bækkelien.

I tillegg til Bækkelien har NRK Innlandet ansatt Viktoria Hellem-Hansen som fast digitaljournalist ved Hamar-kontoret.

– Vi ble imponert over Hellem-Hansens energi, ideer og ikke minst tror vi hun vil komplimentere redaksjonen vår på en god måte. Hennes erfaring fra VGs avdeling Z gleder vi oss også veldig til å dra nytte av, forteller Kampesæter.

Powered by Labrador CMS