Deltagere på SKUP 2023.

SKUP varsler hotellkrise – hotell er gjort om til asylmottak

Skal busse SKUP-deltakere til og fra Sandefjord.

Publisert

12.–14. april 2024 går SKUP-konferansen av stabelen hos Quality Hotel i Tønsberg. Tidligere har konferansen vært helt utsolgt. 

I 2022 var det rekord på 750 deltakere, mens i år bestemte SKUP seg for å sette grensen på 660 deltakere til konferansen.

Nå melder SKUP-styret i en pressemelding at det ikke er nok hotellkapasitet i Tønsberg til alle deltakerne på vårens konferanse.

«Et av hotellene i Tønsberg pusses opp når konferansen i 2024 avvikles, mens et annet for tiden er asylmottak. Noen av deltakerne vil derfor få tildelt hotellrom i Sandefjord», skriver de.

I pressemeldingen understreker de at de får ordnet overnattingsplass til alle som ønsker. De har inngått en avtale med Park Hotell i Sandefjord.

– Park i Sandefjord er et fint tilbud til de som ønsker en god natts søvn i litt roligere omgivelser. Her organiserer vi gratis shuttlebuss med en rekke avganger fredag, lørdag og søndag. Vi vil også dekke kollektivtransport mellom Sandefjord og Tønsberg dersom shuttlebuss-tidene ikke passer for den enkelte, sier styreleder Nina Selbo Torset ifølge meldingen.

Også i 2022 var det noen som måtte bo i Sandefjord.

De skriver også at de som kjøper konferansepakke uten hotell, får likevel lunsj og middag på konferansehotellet, samt inngang på bankettmiddag og prisutdeling lørdag kveld. 

Har du tips til denne eller andre saker? Kontakt oss på: tips@medier24.no

Powered by Labrador CMS