Viaplay Group på Hasle, logo

Nær en halv million Telia-kunder kan miste Viaplay

Telia og Viaplay er i forhandlinger om en langsiktig avtale. Mangel på enighet kan føre til svarte skjermer, skriver E24.

Publisert

Telia jobber for fullt med å komme til enighet i forhandlinger om en langsiktig avtale med Viaplay. Dersom de ikke oppnår enighet vil Viplays kanaler og strømmetjenester bli utilgjengelige fra starten av februar, opplyser selskapet i en melding til kundene, gjengitt av E24.

Informasjonssjef i Telia, Daniel Barhom sier til avisen at dette gjelder nær en halv million TV-kunder. 

– Vi kan bekrefte at vi har informert våre kunder om pågående TV-forhandlinger med Viaplay, hvor vi jobber for fullt med å komme til en enighet. Utover det har vi ingen kommentarer til forhandlingene på nåværende tidspunkt, skriver han i en e-post til E24.

Krisen i selskapet startet da Viaplay-sjef Anders Jensen gikk av med umiddelbar virkning i starten av juni. Han ble erstattet av Jørgen Madsen Lindemann, som varslet en strategisk gjennomgang og omorganisering av selskapet.

I juli ble det klart at Viaplay må nedbemanne, og at 30 prosent av de ansatte må gå. Siden det har prosessen rundt refinansiering og organisering av eierskapet pågått for fullt.

Har du tips til denne eller andre saker? Kontakt oss på: tips@medier24.no

Powered by Labrador CMS