Joel Nziza i Fædrelandsvennen.
Joel Nziza i Fædrelandsvennen.

Fevennens Joel Nziza tar posisjonen: Agurknytt er viktig

– Jeg tror avisen hadde vært kjedeligere å lese om man bare skulle fokusert på harde nyhetssaker som dekker alle nyhetskriteriene, sier journalist i debattredaksjonen til Fædrelandsvennen, Joel Nziza.

Publisert

I spalten sommerpraten stiller Medier24 en rekke personer i mediebransjen spørsmål om hva de gjør i sommer.

Neste person ut er Fædrelandsvennens Joel Nziza.

– Hva gjør du i sommer? 

– Denne sommeren starter med litt dekning av festival! Definitivt et av årets høydepunkter på jobbkalenderen. Etter det så skal jeg faktisk reise til Rwanda denne sommeren. Hjemlandet mitt <3. Det var 6 år siden jeg var der sist, og jeg gleder meg til å se hele familien igjen!

– Favoritt-is gjennom tidende? 

– En is som bare fortsetter å imponere er Sandwich-is. Den er bare sinnssykt god! 

– Hva synes du om agurknytt? (finnes det egentlig? Har det en funksjon?)

– Etter et lite Googlesøk på hva det betyr, så velger jeg å ta posisjonen at agurknytt er viktig. Jeg tror avisen hadde vært kjedeligere å lese om man bare skulle fokusert på harde nyhetssaker som dekker alle nyhetskriteriene. Avis må skrive om stort og smått. Hva i alle dager skulle sommervikarene skrevet om ellers? 

– Hvilke medievaner tar du ikke med deg på ferie?

– Skal vel prøve å la være å være inne på fvn.no heeeele tiden. Det er jo vanskelig når vi lager så bra stoff. ;) Men, jeg må også skru ned skjermtiden min betraktelig, plukke opp bøker istedenfor mobilen litt oftere enn før. Det er lett å bli oppslukt i alt som skjer på nettet når jobben din går ut på at du er oppdatert.

– Nevn en tabbe du har gjort på jobb?

– Her om dagen lagde jeg en liten video om PRIME, den populære drikken, til sosiale medier. Etter å ha filmet og klippet den fikk jeg beskjed om at den kanskje var litt lite kritisk, og kunne fort anses som reklame. Tok den ned etter 20 minutter :) Ikke lett det der hehe. Det er fint vi har redaktører som passer på oss. 

– Du må være med i et realityprogram. Hvilket velger du og hvorfor?

– Jeg tror jeg hadde valgt Forræder. Det er jo litt som når man spiller mafia med venner, og i all ydmykhet så vil jeg si jeg er ganske god i mafia. 

Har du tips til denne eller andre saker? Kontakt oss på: tips@medier24.no

Powered by Labrador CMS