Line Andersen

Line Andersen skal delta i «71 grader nord kjendis»

Discovery-programlederen sier hun skal ut av komfortsonen for å bli «Norges Tøffeste Kjendis.»

Publisert

Nå spilles den nye sesongen av «71 grader nord» inn. Turen går tradisjonelt sett fra Lindesnes til Nordkapp.

En av kjendisene som skal delta i år, er journalist Line Andersen.

– Nå forventer jeg med stor sikkerhet at vi skal ha det gøy, og det er det jeg er her for. Men også for å gjøre ting jeg ikke har gjort før, pushe grenser, og komme meg ut av komfortsonen, sier Andersen til TV 2, som har pratet med alle kjendisene før innspilling.

Andersen var programleder under OL på Discovery tidligere i år. Hun jobbet lenge i NRK Sporten, før en konflikt som endte i tingretten førte til at hun sluttet.

Til TV 2 sier hun at hun tror hennes beste egenskap er å ta vare på de rundt seg.
– Også vet jeg ikke om jeg klarer det når jeg selv ikke vet hva jeg får til, men jeg håper jeg tar med meg den kvaliteten, sier hun.

Programmet er over tjue år gammelt, og TV Norge sier det blir ekstremøvelser også i år. Det skal sendes på TV til høsten.

Disse skal delta i år

I tillegg til Andersen skal Vegard Ylvisåker (komiker), Kaveh Rashidi (lege og forfatter), Trine Lise Olsen (komiker), Fetisha Williams (influenser og hårstylist), Ida Njåtun (tidligere skøyteløper), Silje Halstensen (artist under navnet Bendik), Jørgen Evensen (komiker og skuespiller), Cristian Brennhovd (realityprofil) og Fritz Aanes (brytetrener) delta.

– Vi har stor tro på at denne gjengen vil gi oss god og underholdende TV og vi er veldig fornøyde med at et så fint knippe kjendiser skal være med på tur, sier programdirektør i TVNorge og Warner Bros. Discovery, Magnus Vatn.

Powered by Labrador CMS