Viaplay Group og Allente legger til Premier League i sin norske distribusjonsavtale

– Premier League er kronjuvelen blant sportsrettigheter, sierJonas Gustafsson, administrerende direktør i Allente.

Publisert

Denne artikkelen er over to år gammel.

Viaplay Group og den nordiske tv- og bredbåndsleverandøren Allente inkluderer Premier League-fotball i sin langsiktige distribusjonsavtale i Norge.

Fra og med august kan Allentes kunder nyte 380 direktesendte kamper fra verdens mest populære fotballiga hver sesong, gjennom Viaplay Groups strømme- og tv-pakke. Det inkluderer den norske superstjernen Erling Braut Haaland sin debutsesong i Manchester City.

– Det er en prioritet for oss at så mange norske supportere som mulig får muligheten til å glede seg over Viaplays Premier League-dekning. Allente har en bred rekkevidde i dette viktige markedet og deres kunder får nå muligheten til å velge mellom et rent strømme- eller hybridprodukt for å få tilgang til Viaplays unike sport- og underholdningstilbud, sier Kim Poder, kommersiell direktør i Viaplay Group.

– Vi ser frem til å fortsatt levere Premier League til norske hjem, puber og utesteder gjennom vårt partnerskap med Viaplay Group. Premier League er kronjuvelen blant sportsrettigheter og avtalen med Viaplay Group passer vår strategi om å tilby premiumsport til norske supportere perfekt, sier Jonas Gustafsson, administrerende direktør i Allente.

Viaplay Group og Allente har en eksisterende, nordisk distribusjonsavtale som dekker Viaplay, premium V sport- og V film-kanaler, samt lokale tv-kanaler.

Powered by Labrador CMS