Linda Nilsen og Eirik Hagesæter er dedikerte medarbeidere som yter stor respekt i redaksjonen, sier ansvarlig redaktør Guro Valland (midten).
Linda Nilsen og Eirik Hagesæter er dedikerte medarbeidere som yter stor respekt i redaksjonen, sier ansvarlig redaktør Guro Valland (midten).

BA ansetter i nøkkelstillinger: – Skal jobbe for å slå BT hver eneste dag

Linda Nilsen og Eirik Hagesæter blir henholdsvis vaktsjef og fotosjef i Bergensavisen (BA).

Publisert Sist oppdatert

Linda Nilsen (44) er krimjournalister og har jobbet i Bergensavisen i 17 år. Nå går hun over i en ny rolle som vaktsjef.

Eirik Hagesæther (59) får også nytt ansvar. Som ny fotosjef i BA erstatter han Arne Ristesund (65) som går av med pensjon.

Det skriver BA i en pressemelding tirsdag.

Nilsen begynte i BA i 2006 og har jobbet med krimjournalistikk siden da. Hun har også erfaring som nyhetsleder i redaksjonen.

– Jeg ser frem til min nye rolle og skal fortsatt jobbe for å slå BT hver eneste dag, sier Nilsen.

Hagesæter har jobbet i BA i over 30 år og kjenner byen som sin egen bukselomme, står det i pressemeldingen.

– I en tid der digitale roboter kan produsere bilder, blir det viktigere enn noen gang å skille ut det falske og styrke det dokumentariske, sier han.

– Jeg er utrolig glad for at både Eirik og Linda har lyst til å løfte BA videre. Jeg vet at de brenner for avisen, og forståelse for hva BA er og skal være, er utrolig viktig for at vi skal lykkes med ambisjonene våre, sier ansvarlig redaktør Guro Valland.

Powered by Labrador CMS