Arilas Berg Ould-Saada i TV 2

Klanen trekker TV 2-boikott: – Ser frem til å dekke Vålerenga

Supporterklubben til Vålerenga var i møte med TV 2 Sporten. – Jeg er glad for at vi kan legge denne saken bak oss, sier Arilas Berg Ould-Saada.

Publisert Sist oppdatert

Forrige uke meldte Klanen at de hadde fattet vedtak om å boikotte TV 2s sportsjournalist Arilas Berg Ould-Saada.

Det fikk TV 2 Sportens redaksjonssjef Elin Borud til å reagere.

– Det er et ugreit angrep mot en enkelt person, som også er et menneske opp i det hele, sa hun til Medier24 og meldte at de ville gå i dialog med supportergruppen.

De kaller praten med TV 2 for konstruktiv, og at de nå trekker tilbake boikotten.

Nå melder Klanen på Twitter at TV 2 tok kontakt.

«Styret takket ja til hånden TV2 strakk ut. 19 juni møttes representanter fra Klanstyret og TV2, inkludert Arilas selv,» skriver de.

– Hadde et fint møte

«Etter en konstruktiv prat med tv2 redaksjonen ser vi ingen grunn til å opprettholde vedtaket om å ta avstand fra Arilas og vi ser fram til en god dialog framover.»

Berg Ould-Saada bekrefter til Medier24 at de hadde et møte.

– Vi hadde et fint møte og jeg er glad for at vi kan legge denne saken bak oss. Jeg ser frem til å dekke Vålerenga i den spennende tiden som venter for klubben, og til å ha en vennligsinnet og god dialog med Klanen og VIF-fansen generelt.

Bakgrunnen for boikotten var blant annet at de mente TV 2-journalisten ikke pratet med talspersoner i klubben. Allerede i april hadde det vært bråk da TV 2-reporter Arilas Berg Ould-Sadaa hevdet seg boikottet av tidligere Vålerenga-trener Dag-Eilev Fagermo. 

Har du tips til denne eller andre saker? Kontakt oss på: tips@medier24.no

For ordens skyld: Medier24s sjefredaktør Cornelia Kristiansen er medlem i Klanen, men har ikke hatt noe med Klanens vedtak om boikott/tilbaketrekking av vedtak å gjøre.

Powered by Labrador CMS