Arne Hjeltnes (59) returnerer på TV-skjermen i det nye satsingsprosjektet deres, «Rom for Suksess».

Arne Hjeltnes gjør TV-comeback

Skal lede nytt program på fersk TV-kanal.

Publisert

Torsdag melder nisjekanalen Heim TV at tidligere TV-veteran Arne Hjeltnes (59) returnerer på TV-skjermen i det nye satsingsprosjektet deres, «Rom for Suksess».

Det skriver Nettavisen.

Heim TV skriver at det ble naturlig for kanalen å se etter en erfaren programleder med interesse for eiendom til deres nye og første egenproduksjon.

Ifølge kanalen skal valget ha falt på Hjeltnes, som har brukt det siste halve året på å besøke unike næringseiendommer sammen med et større team.

– Dette har vært en helt unik produksjon og resultatet er et program som jeg tror vil treffe rett i hjertet på alle som er opptatt av utvikling, bærekraftige løsninger og eiendom. Og det tror jeg er ganske mange, sier Hjeltnes.

Hjeltnes ble godt kjent for norske tv-seere med serien «Gutta på tur», sammen med Bjørn Dæhlie, Vegard Ulvang og Arne Brimi, som gikk fra 1994-2002 og fra 2010-2017.

59-åringen fra Voss legger heller ikke skjul på at det er ekstra spennende med et nytt TV-konseptet.

– Det som er ekstra morsomt med «Rom for Suksess» er at konseptet er helt nytt. Vi TV-seere har blitt ganske kresne etter hvert, så da er det stas at vi kan få komme på lufta med noe som man ikke har sett før, sier Hjeltnes.

Heim TV lanserte høsten 2021 som nisjekanal med fokus på det private eiendomsmarkedet.

Kanalen henvender seg til et voksent publikum med interesse for bolig, interiør, design, eiendom, tilhørende livsstil og high-end løsninger.

Powered by Labrador CMS