Bilde av Kristine Askvik
Kristine Askvik skal lede Shifters nye kontor i Bergen.

Shifter åpner kontor i Bergen

– Det som gjør denne jobben ekstra spennende er at det blir en gründerreise i seg selv å etablere Shifter på Vestlandet, sier journalist Kristine Askvik.

Publisert Sist oppdatert

Shifter åpner eget kontor i Bergen og ansetter Kristine Askvik som ny journalist, opplyser nettavisen.

Hun hentes fra jobben som vaktsjef og journalist i Avisa Hordaland, og har tidligere erfaring fra Bergens Tidende og NRK.

— Shifter har etablert seg som en viktig arena for nyheter og debatt innen entreprenørskap og innovasjon. Jeg gleder meg til å jobbe sammen med en veldig dyktig gjeng for å utvikle avisen videre, sier Askvik.

– Jeg ser frem til å møte gründere, investorer og andre aktører som kjemper for å skape fremtidens Norge. Det som gjør denne jobben ekstra spennende er at det blir en gründerreise i seg selv å etablere Shifter på Vestlandet, sier hun.

Ansettelsen kommer i stand etter en tildeling fra Sparebanken Vests stiftelse Agenda Vestlandet, opplyser Shifter.

Daglig leder og ansvarlig redaktør Lucas Weldeghebriel er henrykt over kontoråpningen - og ansettelsen.

– Vi kunne ikke drømt om en bedre journalist til å dekke Norges mest spennende og hurtigvoksende gründermiljø. Med både journalist- og gründererfaring, besitter Kristine en unik kompetanse som vil komme Shifters lesere tilgode. Dette er en ansettelse jeg er spesielt stolt av, sier han.

Weldeghebriel mener etableringen burde vært gjort tidligere. 

– Men nå får vi en permanent tilstedeværelse, som gjør oss i stand til å omtale enda flere selskaper, finne flere unike historier og gi et enda bedre tilbud til våre lesere, sier han.

Har du tips til denne eller andre saker? Kontakt oss på: tips@medier24.no

Powered by Labrador CMS