Jan Stian Vold, ny utviklingsredaktør i BT.
Jan Stian Vold, ny utviklingsredaktør i BT.

Jan Stian Vold er ny utviklingsredaktør i Bergens Tidende

– Farten i bransjen kjennes ekstra høy om dagen, sier Vold.

Publisert Sist oppdatert

Jan Stian Vold (46) er ansatt som utviklingsredaktør i Bergens Tidende. Han overtar etter Eivind Fiskerud som går over i ny stilling som prosjektleder i Schibsted der han skal jobbe med AI-utvikling i redaksjonene, skriver BT i en pressemelding.

– Jeg kan ikke tenke meg en mer motiverende jobb enn denne og gleder meg stort til å ta fatt. Farten i bransjen kjennes ekstra høy om dagen. Min ambisjon er at Bergens Tidende fortsatt både skal matche tempoet og være helt i front så ofte som mulig. Da må vi lage medieprodukter brukerne våre trenger, liker og benytter seg av. Jeg ser frem til å jobbe sammen med hele kobbelet av flinke BT-folk for å få til dette, sier Vold.

Vold har jobbet i BT siden 2001, da han begynte som vikar. Han ble fast ansatt i 2003 som journalist, i 2005 ble han vaktsjef for bt.no og i 2007 ble han utgavesjef for web. Fra 2014 frem til januar 2020 var han nyhetsredaktør.

De siste tre årene har Vold jobbet som prosjektleder for redaksjonelle produkter, der han har utviklet tjenester som Boligroboten, Bedriftsroboten. Han ledet også Statsraad Lehmkuhl-prosjektet, som vant den globale INMA-prisen nå i vår - og har en MBA i strategisk ledelse.

Sjefredaktør Frøy Gudbrandsen skryter av signeringen.

– Jan Stian er kort oppsummert svært solid både når det gjelder innovasjon, utvikling og redaksjonell ledelse. Jeg er trygg på at han kommer til å gjøre en fantastisk jobb for BT, sier Gudbrandsen.

For ordens skyld, journalisten Martin Fjellheim jobbet i Bergens Tidende fra starten av 2021 til 2023.

Powered by Labrador CMS