Kjersti Flugstad Eriksen og Camilla Øvrebø Ondrckova.

Dagens Medisin ansetter to nye journalister

– Jeg er veldig fornøyd med å få to så erfarne og kompetente journalister på laget, sier ansvarlig redaktør Martin Gray.

Publisert

Kjersti Flugstad Eriksen og Camilla Øvrebø Ondrckova er nye journalister i Dagens Medisin. Det melder fagbladet selv i en pressemelding.

Eriksen kommet fra Teknisk Ukeblad, og starter i jobben allerede 2. januar. Tidligere har hun jobbet i Aftenposten og Norsk Sykepleierforbund.

– Jeg trives enormt godt med å jobbe i fagpressen, og etter fem år med nerding i Teknisk ukeblad skal jeg nerde i et fagfelt som jeg synes er utrolig spennende. Jeg gleder meg til å sette meg inn i masse nytt og jobbe sammen med kolleger som virker veldig trivelige, sier Eriksen.

Ondrckova kommer fra stilling som journalist i Drammens Tidende, men er opprinnelig utdannet sykepleier. Hun har også journalistutdannelse fra Volda, samt en fortid i Fagbladet. Hun tiltrer i mars.

– Stillingen kombinerer også bakgrunnen min som sykepleier og journalist, og jeg gleder meg veldig til å fordype meg i et område som angår absolutt alle, sier hun.

I pressemeldingen kommer det også fram at Dagens Medisin flytter til nye og større lokaler, og at på nyåret kommer nettutgaven i ny drakt.

Powered by Labrador CMS