Gaute Tyssebotn, ny digitaldirektør i Story House Egmont.
Gaute Tyssebotn, ny digitaldirektør i Story House Egmont.

Gaute Tyssebotn blir ny digital­direktør i Story House Egmont

Får hovedansvaret for mediehusets digitale satsning.

Publisert Sist oppdatert

Gaute Tyssebotn blir ny digital­direktør (CDO) i Story House Egmont, skriver mediehuset i en pressemelding.

Under den nye CDO-en samles alt av teknologikompetanse i Story House Egmont, og Tyssebotn og hans team får ansvar for å utvikle og implementere en helhetlig digital strategi.

– Den digitale utviklingen går raskere enn noensinne, og som den store medieaktøren vi er må vi være helt der fremme. Helst fremst. Også digitalt. Jeg kjenner organisasjonen godt, og vet hva jeg går til. Vi har gjort mange grep de siste årene som har gitt oss god fart, og vi står mer samlet rundt det digitale nå enn vi har gjort tidligere, sier Tyssebotn.

Han har tidligere vært utviklingsdirektør og produkteier i Klikk.no.

– Hvordan den digitale morgendagen ser ut er det ingen som vet, heller ikke vi. Slik har det også vært alle de 23 årene jeg har jobbet med digitale medier. Det er ikke noe nytt, og det er også det som gjør det gøy. Det eneste vi vet er at ting er annerledes i morgen enn det er i dag. Derfor må vi teste og feile for å lykkes. Det er mandatet vi har fått, og jeg gleder meg veldig til å komme i gang.

Han blir en del av ledergruppen til administrerende direktør Nina Vesterby.

– Teknologi vil være en av de viktigste nøklene til vår fremtidige suksess. Da må vi ha de beste digitale hodene, sier Vesterby.Powered by Labrador CMS