Eivind Landsverk, programdirektør i Discovery.

Eivind Landsverk slutter etter 21 år i Discovery

– En legende innen norsk TV-bransje, sier sjefen.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er over to år gammel.

Etter mer enn 21 år i TVNorge- og Discovery-systemet har programdirektør Eivind Landsverk bestemt seg for å gi seg, opplyser Discovery.

– Jeg ser tilbake på 21 veldig morsomme år i TVNorge og Discovery. Aller mest stolt er jeg over å ha vært med på å ta TVNorge fra å være en liten TV-kanal til nå å være en del av et stort TV-hus, som nå bidrar med innhold som får oppmerksomhet over hele verden, sier Landsverk.

Landsverk opplyser han foreløpig ikke har en ny jobb å gå til, og følgelig ikke helt vet hva skal gjøre videre.

– Jeg har lenge snakket med mine kollegaer James Gibbons og Espen Skoland, og Tine Jensen da hun var her, om at jeg vil trappe ned på jobbingen. Dette er ikke en jobb man gjør halvveis, så da er det naturlig å gi stafettpinnen videre, sier han.

Landsverk begynte i TVNorge tilbake i 1999, og har vært en tydelig profil for mediehuset siden den gang.

Mange kjenner han nok spesielt i rollen som en overdrevet versjon av seg selv i Thomas Giertsen-serien Helt perfekt.

Espen Skoland, operativ leder for Discovery i Norge, sparer ikke på superlativene når han skal beskrive Landsverk.

– Eivind Landsverk er en legende innen norsk TV-bransje, og han er en svært viktig del av historien til TVNorge og Discovery. Han har fra sin første dag her jobbet knallhardt for at vi skal levere mest mulig av det aller beste norske innholdet, og han har lyktes gang på gang. Vi har visst at også han kom til å gi seg en dag, og har derfor jobbet målrettet sammen med Eivind selv for å sikre at vi har gode folk som kan steppe inn og ta over, spesielt her i Norge, sier Skoland.

Powered by Labrador CMS