Elin Ludvigsen.
Elin Ludvigsen har jobbet i TV 2 i 25 år.

Nok en TV 2-profil slutter

Elin Ludvigsen gir seg etter 25 år hos mediehuset. 

Publisert Sist oppdatert

Nyhetsanker og journalist Elin Ludvigsen slutter i TV 2, melder mediehuset selv

Hun har jobbet 25 år i TV 2, og har nå valgt å ta en sluttpakke. Hun blir hos TV 2 ut februar 2024.

– Som journalist og programleder i TV 2 har jeg hatt verdens beste jobb. Jeg har så mange minner, opplevelser og gode kollegaer. Det blir vemodig å gå ut døra, sier Ludvigsen til TV 2.

Hun har bekledd roller som både journalist, nyhetsanker og programleder på TV 2s flater, og har blant annet ledet en rekke politiske program. 

– Det har vært noen krevende uker med mye grubling og mange tanker. Det å bestemme seg for å forlate studio, og TV 2 som arbeidsplass, har ikke vært lett. Nesten som en slags sorgprosess, sier Ludvigsen.

– Men når avgjørelsen ble tatt, så kjenner jeg på en nysgjerrighet og på mulighetene i arbeidslivet utenfor TV 2s dører, fortsetter hun.

Ludvigsen føyer seg inn i rekken av TV 2-profiler som slutter i forbindelse med mediehusets økonomiske kuttrunde og nedbemanning

Tidligere har programlederne Kjersti Bergesen og Øyvind Mund annonsert sin exit.

Journalist og programleder Linn Wiik forsvinner også fra kanalen, etter 13 år i nyhetsavdelingen. Hun starter på nyåret som programleder i NRK Nyhetsmorgen.

I forrige måned ble det også kjent at journalist Elin Sørsdahl også har takket ja til gavepensjon. Hun slutter først i september 2025.

Medier24 har sett sluttpakke-tilbudet de ansatte har fått. De som fyller inn kravene til det høyeste nivået kan få en sluttpakke på 14 måneder.

Har du tips til denne eller andre saker? Kontakt oss på: tips@medier24.no

Powered by Labrador CMS