Journalist Endre Simonsen i Medier24.

Pressemelding

Endre Simonsen (29) fast ansatt som nyhetsjournalist i Medier24

– Et stort journalistisk talent.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er over to år gammel.

Som en direkte følge av økt pressestøtte i Medier24, har selskapet nå ansatt Endre Simonsen i fast stilling som nyhetsjournalist.

– Det har vært en fantastisk reise fra dagen jeg banket på døren til Medier24. Det er et privilegium å få lov å bli med videre på dette laget som jeg mener er Norges beste nyhetsskole. Nå ser jeg frem til å utvikle meg videre sammen med resten av denne fantastiske gjengen, sier Simonsen.

Ansvarlig redaktør og daglig leder Erik Waatland i Medier24.

29-åringen har jobbet i nettavisen for mediefolk parallelt med å studere journalistikk på Høyskolen Kristiania - noe han vil fortsette med det neste halve året. Fra før har han en bachelorgrad i idèhistorie fra Universitet i Oslo og et årsstudium i film- og TV fra Nordisk Institutt for Scene og Studio.

Han har journalistisk erfaring fra NRK Østfold, GAFFA og Radio Nova.

Ansvarlig redaktør Erik Waatland forteller at Simonsen har tatt enorme steg på den tiden han har vært tilknyttet Medier24.

– Endre er et stort journalistisk talent som vi har fått lov til å være med på å utvikle. Jeg er derfor veldig glad for å kunne meddele at vi nå får bruke enda mer tid og ressurser på å spille han enda bedre. Vi mener at Medier24 er landets beste nyhetsskole fordi man jobber så tett på presseetikken, nyhetsbildet og tøffe kilder - og Endre må definitivt sies å ha bestått. Jeg ser veldig fram til å se hans videre utvikling hos oss - og har store forventninger til ham, sier Waatland.

Powered by Labrador CMS