Fetisha Williams og Sophie Elise Isachsen snakker om det jentegjengen er opptatt av i NRK Radio sin nye podkast.

NRK ryddet opp i feil - nå er Sophie Elise-podkasten på topplisten

«Sophie og Fetisha» hopper fra 100. plass til 10. plass etter at tall-feilen ble ryddet opp.

Publisert Sist oppdatert

Da Kantar presenterte topplisten over de mest populære podkastene på Podtoppen onsdag, var NRKs ferske og mye omtalte podkast «Sophie og Fetisha» på 100 plass.

NRK var raskt ute med å forklare overfor Kampanje at tallene på podkasten som er laget av Sophie Elise Isachsen og Fetisha Williams var lavere enn de faktiske lyttertallene grunnet en manuell feil.

Nå har Kantar reprosessert dataene og gitt NRK en ny oversikt, opplyser NRK i en e-post.

NRK har deretter beregnet hvilken plass de ulike podkastene ville ha havnet på Podtoppen.

Rune Lind, redaksjonssjef i NRK Underholdningsavdelingen, er ikke overrasket over at de endelige lyttertallene på «Sophie og Fetisha» er høye.

Det er ikke uventet at tallene er gode. Podkasten er veldig god, og har nok falt i smak hos mange. Og så har det jo vært en del oppmerksomhet rundt den også. Vi gleder oss til fortsettelsen, sammen med Sophie Elise og Fetisha, sier Lind.

Tall som NRK opplyser til Medier24 viser at 75.391 unike enheter har hørt på «Sophie og Fetisha».

Samtidig står det at 112.609 har lastet ned eller strømmet podkasten.

I tillegg til «Sophie og Fetisha» var det også tre andre podkaster fra NRK som fikk feil tall grunnet enn manuell feil hos allmennkringkasteren.

– Det var godt å få riktige tall til slutt. Om nettsidene til Podtoppen blir oppdatert med nye tall, er ikke avklart ennå. Men dette er i hvert fall tall som er beregnet av Kantar, og de kan derfor brukes til å sammenligne lytting og plassering med andre podkaster på Podtoppen, sier Petter Sommer, podkastsjef i NRK.

Powered by Labrador CMS