Bilde av Vivi Stenberg, som blir ny programredaktør i Nordiske Mediedager.
Vivi Stenberg blir ny programredaktør i Nordiske Mediedager.

Vivi Stenberg blir ny programredaktør i Nordiske Mediedager

– En drømmeutfordring jeg ikke klarte å si nei til.

Publisert Sist oppdatert

Vivi Stenberg (49) er ansatt i en nyopprettet stilling som programredaktør i Nordiske Mediedager, opplyser mediekonferansen.

Hun hentes fra jobben som redaksjonssjef i NRK Underholdning.

– Det føles nesten absurd å forlate «moderskipet» NRK og alle gode kolleger der etter så mange gode og kreative år, men dette var en drømmeutfordring jeg ikke klarte å si nei til, sier Stenberg.

– Jeg har alltid hatt stort faglig utbytte av å delta på Nordiske Mediedager, og det å kunne bidra med å forme den møteplassen også inn i fremtiden, gleder jeg meg stort til, sier hun videre.

Stenberg har bekledd en rekke roller i NRK de siste 16 årene, som både journalist, vaktsjef, produsent og nå senest redaksjonssjef.

Hun var blant annet prosjektleder for den mye omtalte Thomas Seltzer-serien UXA, samt for Lindmo, Kvelden før kvelden, Sommeråpent og Festen etter fasten.

Stenberg er journalistudannet ved Arizona State University.

NMD-sjef Guri Heftye ser frem til å få Stenberg med på laget.

– Vivi kommer med faglig tyngde, journalistisk teft, fantastisk bredde i kompetanse og erfaring - toppet med utpreget gjennomføringskraft, et internasjonalt kontaktnett og stort engasjement for fag og bransje. Jeg er godt, gammaldags kjempeglad for å få henne på laget, sier Heftye.

Powered by Labrador CMS