Ragnar Bøifot er ny nyhetsredaktør i Fremover.

Ragnar Bøifot er ny nyhets­redaktør i Fremover

Ragnar Bøifot måtte gå flere runder med seg selv før han takket ja til stillingen som nyhetsredaktør.

Publisert Sist oppdatert

Etter et og et halvt år uten nyhetsredaktør har Fremover endelig fått på plass Ragnar Bøifot i stillingen.

Det skriver Fremover.

Han har de siste seks årene vært ansvarlig for publisering av nyheter på Fremover, og måtte spørres flere ganger før han takket ja til stillingen.

– Det ligger litt i menneskets natur å være i mot alt som heter endringer. Det gjelder meg også. Derfor har jeg brukt tid på å bestemme meg. Dette er en oppgave som er stor, så jeg trengte litt tid. Jeg hadde en veldig fin jobb som frontsjef, men så blir jeg jo trigget av en slik utfordring, så etter ferien sa jeg ja, forteller han til avisen.

Dermed kunne sjefredaktør Christian Senning Andersen puste lettet ut etter å ha vært på jakt i godt over et år.

– Jeg er veldig glad for at Ragnar har takket ja til å bli vår nye nyhetsredaktør. Ragnar har over år tatt større og større ansvar for Fremovers digitale satsing gjennom sin stilling som ansvarlig frontsjef. Som nyhetsredaktør får Ragnar enda større mulighet til å styrke denne satsingen, og ikke minst jobbe enda grundigere med å utvikle journalistikken vår, sier Senning Andersen.

Audun Bårdseth går inn i stillingen som frontsjefvikar etter Bøifot.

Audun er en erfaren pressemann med lang erfaring, fra Gjengangeren, Mitt Kongsvinger og Svalbardposten. Audun kommer til å gå rett inn i stillingen og hjelpe Fremover med å holde oppe tempoet i den daglige nyhetsdekningen sammen med resten av journalistene i avisa, sier sjefredaktøren.

Powered by Labrador CMS