Frode Buanes velger teltferie med barna i sommer.

Sommerpraten:

Sportssjefen i VG vil prøve seg på ekstremsport: – I form av teltovernatting med barna

VGs Frode Buanes blir presset inn i et hjørne med spørsmål om hans favorittis. 

Publisert Sist oppdatert

I spalten sommerpraten stiller Medier24 en rekke personer i mediebransjen spørsmål om hva de gjør i sommer.

Denne gangen er det sportssjef i VG, Frode Buanes.

– Hva gjør du i sommer? 

– Med unntak av at vi skal i et bryllup i Stockholm, blir det den sedvanlige vestlandsturnéen til Bergen og Førde-traktene. Min samboer har kjøpt telt på Finn.no, så vi har en ambisjon om å utøve ekstremsport - i form av teltovernatting med barna på to og fire år.

– Favoritt-is gjennom tidende?

– Jeg kan jo ikke svare noe annet enn Drillo-isen. Jeg kan jo ikke det.

- Hva synes du om agurknytt? (finnes det egentlig? Har det en funksjon?)

– Nå som jeg jobber i kvalitetstabloiden VG merker jeg at jeg kicker litt når folk begynner å snakke om agurknytt. Nyhetsbildet kan være litt tråere om sommeren, men i en tid med krig og økonomisk trøbbel synes jeg virkelig ikke det er et problem at mediene skriver noen saker på siden av samfunnsoppdraget som faktisk får folk til å humre litt.

– Hvilke medievaner tar du ikke med deg på ferie?

– For to måneder siden slettet jeg Twitter-appen. Men nå er jeg nesten like mye på Twitter som før, bare at jeg må gjøre det via nettleseren. Jeg vet egentlig at jeg blir litt mer lykkelig av litt mindre Twitter. Så det er et mål.

– Nevn en tabbe du har gjort på jobb?

– Min sportskompetanse ligger mer i bredden enn i dybden. Senest i dag omtalte jeg Solveig Gulbrandsen som tidligere spiss på fotballlandslaget. Problemet er at hun aldri var spiss. Heldigvis er mine sportsjournalister tålmodige med meg.

– Du må være med i et realityprogram. Hvilket velger du og hvorfor?

– Hvis jeg overlever telttur med småbarn i sommer bør vel 71° nord bli en lek? Men det spørs om #pappakroppen2023 hadde kommet seg særlig nord for Sinsen...

Powered by Labrador CMS