Ingrid Marie Zeiner (til høyre) fikk prisen som årets talent av Medienettverket onsdag. Idrettspresident Zaineb Al-Samarai delte ut prisen,
Ingrid Marie Zeiner (til høyre) fikk prisen som årets talent av Medienettverket onsdag. Idrettspresident Zaineb Al-Samarai delte ut prisen,

Redaksjonssjef i TV 2 er årets talent

Ingrid Marie Zeiner mottok prisen under Medienettverkets høstmøte onsdag. 

Publisert Sist oppdatert

Saken oppdateres.

Redaksjonssjef for Live Sport i TV 2, Ingrid Marie Zeiner, er kåret til årets kvinnelige talent. 

– Dette var utrolig gøy og veldig overraskende, sier prisvinneren fra scenen.

Prisen ble utdelt under Medienettverkets høstmøte på Pressens hus onsdag.

Ingrid Marie Zeiner fikk prisen som årets talent av Medienettverket onsdag.
Ingrid Marie Zeiner fikk prisen som årets talent av Medienettverket onsdag.

«Årets vinner representerer lidenskap for innholdet og laget, og som hennes egne beskriver det selv: På halvannet år tok hun en av Norges største sportsredaksjoner med storm», heter det i juryens begrunnelse. 

Se hele begrunnelsen nederst i saken

De øvrige nominerte til prisen var Helle Skjervold (VG) og Andrea Rognstrand (Forsvarets forum).

I fjor fjernet Medienettverket aldersgrensen for talent-prisen, som tidligere var på 35 år. 

Årets jury har vært:  Karine Thyness (juryleder, Egmont),  Hege Marie Kallestad (TV 2), Lars Håkon Grønning (E24), Ingrid Nergården Jortveit (OsloMet) og Nereas Sea-Khow (NRK). 

I fjor var det daværende Dagbladet-redaktør Alexandra Beverfjord som ble kåret til årets kvinnelige medieleder, mens Hallingdølen-redaktør Lillian Holden stakk av gårde med prisen som årets talent

Har du tips til denne eller andre saker? Kontakt oss på: tips@medier24.no

Juryens begrunnelse:

Årets Talent skal tildeles en kvinne som viser stort ledertalent i en mediebedrift i Norge. Prisvinneren bør framstå som et forbilde for andre i mediebransjen, hun bør forstå og utøve god mangfoldsledelse, og helst skal vinneren ha fått til noe ekstraordinært. 


I år har vi fått tre nominerte som alle er ekstraordinære. Hver av dem hylles av folkene som jobber med dem, og alle kan vise til knallsterke resultater i arbeidet de gjør. 


Og årets vinner er sjelden vare. Hun har en stor og kompleks lederoppgave. Hun lykkes gjennom å lede et team som består av interne og eksterne ressurser, og det store teamet må lykkes med planlegging, produksjon, publisering, innhold og teknologi. Viktige, magiske og historiske øyeblikk skal formidles og forvaltes. Og forventningene er høye hos de virkelige sjefene, nemlig publikummet der ute, som virkelig vet hva de vil ha. 


Årets Talent eier sitt ansvarsområde med stor trygghet og smittende energi. Hun setter medarbeiderne i fokus og bygger en sunn prestasjonskultur gjennom tydelige rammer, målbilder og tilbakemeldinger. 


Og sammen med laget leverer hun virkelig varene. Hun har sikret helt essensielle innholdsrettigheter til kanalen hun jobber for, og kan vise til en andelsvekst på 40% og en seervekst på 30% for to av stolpene hun har ansvar for.


Årets vinner representerer lidenskap for innholdet og laget, og som hennes egne beskriver det selv: På halvannet år tok hun en av Norges største sportsredaksjoner med storm. Årets Talent er Redaksjonssjef for Live Sport TV2, Ingrid Marie Zeiner!

Powered by Labrador CMS