Ane Rostad Stokholm blir fast anker for TV 2 Nyheter.
Ane Rostad Stokholm blir fast anker for TV 2 Nyheter.

Ane Rostad Stokholm blir fast anker for TV 2 Nyheter

– Jeg er stolt og glad, sier TV 2 Nyheters nye faste anker.

Publisert

Ane Rostad Stokholm blir fast nyhetsanker for TV 2 Nyheter. De siste fem årene har hun vært en del av ankerteamet, og har vikariert i nyhetsanker-stolen flere ganger.

Hun forteller at det føles kjempebra å ta over jobben på fast basis.

– Jeg er stolt og glad for å være en del av dette teamet videre, sier Stokholm til Medier24.

I november ble det klart at TV 2 måtte gjøre omfattende kutt. Alle ansatte fikk tilbud om sluttpakke og de anslo at de måtte kutte staben med 45–50 personer.

Utover høsten og vinteren ble det kjent at nyhetsankerne og journalistene Elin Ludvigsen, Marte Lundgaard og Catherine Fossum slutter i TV 2 Nyheter.

– Vi har vært gjennom en tøff prosess og mistet mange gode kollegaer og venner. Så tror jeg alle som er igjen er skikkelig klar for å brette opp ermene og gi full gass.

Stokholm har lang journalistisk erfaring både som utgående reporter og skrivende journalist. Hun liker utfordringene som dukker opp når man jobber i studioet, og tror erfaringene fra feltet er godt å ha med seg.

– Du må være kjapp, sette deg inn i nye ting fort og ta ting på strak arm.

Nyhetsredaktør Karianne Solbrække i TV 2 er fornøyd med å få inn Stokholm i ankerteamet på permanent basis.

– Ane er en av våre mest erfarne nyhetsjournalister, og har også vikariert fast som anker. Hun er dyktig, kunnskapsrik og solid, og jeg er veldig fornøyd med å få henne fast i ankergruppen, sier Solbrække til Medier24.

Har du tips til denne eller andre saker? Kontakt oss på: tips@medier24.no

Powered by Labrador CMS