Per-Ivar Nikolaisen kunne juble etter NM-gullet for veteraner.
Per-Ivar Nikolaisen kunne strekke armene i været etter NM-gullet for veteraner.

Shifter-redaktøren sikret seg NM-gull

– Etter 38 år i skogen og noen tusen mil med o-løyper skulle det altså skje, sier Per-Ivar Nikolaisen.

Publisert Sist oppdatert

Shifter-redaktør Per-Ivar Nikolaisen kunne juble i helgen etter NM-gull for veteraner i orientering på Modum. 

Nikolaisen har aldri tidligere vunnet edelt metall i NM, men kunne endelig ta steget opp på seierspallen i en alder av 46 år. 

– Jeg har holdt på og holdt på, siden jeg først og fremst synes det er veldig gøy og fordi det gir meg masse energi til alt mulig annet. Men etter 38 år i skogen og noen tusen mil med o-løyper skulle det altså skje, skriver han på Facebook

– Gull i norgesmesterskapet for veteraner, etter at kartet stemte magisk med terrenget hele tiden, og jeg bare løp og løp, fortsetter Nikolaisen.

Nikolaisen startet nettavisen Shifter i 2016. Overfor Medier24 avslører han av det er flere likheter mellom orientering og gründerskap innenfor mediebransjen.

– Du beveger deg inn i et terreng du aldri har vært før, og må ved hjelp av ulike hjelpemidler prøve å få et indre bilde av hvordan det kommer til å se ut, slik at du finner riktig vei, sier Nikolaisen. 

– Du må gjennom mange oppturer og nedturer, men klarer du å kjempe deg over kneikene, og konsentrerer deg om å ta post for post, vil du til slutt nå mål. Da går det stort sett bra, fortsetter han.

Har du tips til denne eller andre saker? Kontakt oss på: tips@medier24.no

Powered by Labrador CMS