Sophie Elise lanserer ny podkast hos Podme.
Sophie Elise lanserer ny podkast hos Podme.

Sophie Elise lanserer ny podkast hos Podme: - Det største som noen gang kommer til å skje

Influenseren lanserer mammapodkast. 

Publisert Sist oppdatert

Influenser Sophie Elise har de siste månedene fått mye oppmerksomhet rundt graviditeten sin. 

Nå lanserer hun podkast om det å bli mor under navnet «Snart mamma». 

Hun vil både invitere gjester i studio, og reflektere på egen hånd rundt graviditet og det å blir mor.

- Vi er veldig glade for å endelig kunne lansere dette samarbeidet! Det er mange som har spørsmål og visstnok bekymringer knyttet til denne graviditeten, og vi har derfor ønsket å utforske hva Sophie Elise selv tenker om at hun snart skal bli mor. Vi er stolte over innholdet og gleder oss til å høre lytternes tilbakemeldinger, sier Mathias Thaulow Lisberg, innholdssjef i Podme Norge.

I kommentarfeltene er det allerede flere som mener de skal sitte klar med barnevernet på speed dial. Hun er kjent for sine kontroverser, skandaler og suksesser. 

Hun er mer kroppsfiksert enn de fleste – og nå går kroppen gjennom en enorm endring. Hva tenker Sophie om alt dette? Og hvilke refleksjoner gjør hun seg rundt det å skulle bli mamma, både i lys av sin fortid, men også med tanke på fremtiden?

- Jeg har sett veldig frem til å podde igjen, og at valget falt på Podme var en enkel avgjørelse. Frem mot fødselen skal lytterne få være med inn i det absolutt innerste, hvor jeg deler mine tanker, refleksjoner og redsler for livets viktigste rolle – å bli mamma, sier Sophie Steen Isachsen.

Sophie Elise vil dele åpent og ærlig i studio, blant annet om sitt forhold til det å være et forbilde, kropp, sex, spontanabort og avhengighet. Målet er at hun sammen med gjestene skal bli litt klokere på mammarollen og det som venter henne.

Har du tips til denne eller andre saker? Kontakt oss på: tips@medier24.no

Powered by Labrador CMS