Disse ni har fått seg fast jobb i VGTV.
Disse ni har fått seg fast jobb i VGTV.

VGTV med ansettelses-boom - her er kanalens ni nye medarbeidere

VGTV ruster opp laget med flere folk.

Publisert Sist oppdatert

Saken oppdateres.

VGTV ansetter ni medarbeidere.

Det skriver kanalen i en melding til Medier24 onsdag.

De ni er Julie Easter Christiansen, Christoffer Bjurholt, Ivar Grøtta Grav, Ole Wold, Josefine Ytre-Eide Bjaarstad, Gyda Nesje, Amanda Strand Askeland, Jonas Thorstensen og Kim Midtlie.

– Skal bli større og lage mer innhold

Høsten har vært hektisk for ledelsen i VGTV.

I november ble syv stillinger lyst ut. Nå er de besatt og de er strålende fornøyd med kabalen.

- Nå har vi ulik spisskompetanse i flere ledd som gjør at vi som enhet står veldig sterkt og kan løse mange oppgaver og utfordringer internt på huset, sier TV-sjef i VGTV, Thor-Erik Claussen .

– Selv om vi skal bli større og lage mer innhold, skal vi fortsatt dyrke evnen vi har i VG til å hive oss rundt og realisere gode ideer på kort tid uten omstendelige prosesser. Folka som jobber her nå er veldig motiverte for å lage masse og morsomt innhold, kommenterer Claussen.

Dette er de nyansatte

Julie Easter Christiansen (29) er ansatt som ansvarlig produsent for underholdningsprogrammene i VGTV. Hun kommer fra Dagbladet.

Ivar Grøtta Grav (35) er fast ansatt som innholdsprodusent i Spårtsklubben. Grøtta Grav har jobbet i Spårtsklubben-redaksjonen siden tidlig i 2019 og har bakgrunn som nyhets- og sportsjournalist.

Ole Wold (30) har fått fast jobb som VJ i Spårtsklubben. Han har jobbet i redaksjonen siden 2020.

Josefine Ytre-Eide Bjaarstad (23) er den yngste i gjengen og har fått fast jobb som VJ. Hun har erfaring fra avdeling Z og breaking-desken i VG.

Gyda Nesje (27) starter i jobben som VJ i Enkel servering. Hun kommer fra Monday Sport og starter i jobben i VGTV så fort OL-ilden er slukket.

Amanda Strand Askeland (27) blir VJ-makkeren til Nesje i samme produksjon og skal sørge for at Morten Ramm og Bernt Hulsker skinner i studio og i innslag.

Jonas Thorstensen (24) er ansatt som innholdsprodusent for premium innhold. Det er også Kim Midtlie (30). Begge de to har bakgrunn fra Humornieu og er de to som lager VGTV-serien Bordtenniskameratene. Thorstensen er allerede i gang, mens Kim Midtlie starter i jobben 1. april.

Julie Easter Christiansen (29) er ansatt som ansvarlig produsent for underholdningsprogrammene i VGTV. Hun kommer fra Dagbladet.

Christoffer Bjurholt (30) er ansatt som ansvarlig produsent for premium-produksjonene, som for eksempel «Ikke lov å le på hytta». Bjurholt kommer fra jobben som regissør i Kongen Befaler i Nordisk Film hvor han har vært med å lage fire sesonger.

Powered by Labrador CMS