Disse ni har fått seg fast jobb i VGTV.

VGTV med ansettelses-boom - her er kanalens ni nye medarbeidere

VGTV ruster opp laget med flere folk.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er over to år gammel.

Saken oppdateres.

VGTV ansetter ni medarbeidere.

Det skriver kanalen i en melding til Medier24 onsdag.

De ni er Julie Easter Christiansen, Christoffer Bjurholt, Ivar Grøtta Grav, Ole Wold, Josefine Ytre-Eide Bjaarstad, Gyda Nesje, Amanda Strand Askeland, Jonas Thorstensen og Kim Midtlie.

– Skal bli større og lage mer innhold

Høsten har vært hektisk for ledelsen i VGTV.

I november ble syv stillinger lyst ut. Nå er de besatt og de er strålende fornøyd med kabalen.

- Nå har vi ulik spisskompetanse i flere ledd som gjør at vi som enhet står veldig sterkt og kan løse mange oppgaver og utfordringer internt på huset, sier TV-sjef i VGTV, Thor-Erik Claussen .

– Selv om vi skal bli større og lage mer innhold, skal vi fortsatt dyrke evnen vi har i VG til å hive oss rundt og realisere gode ideer på kort tid uten omstendelige prosesser. Folka som jobber her nå er veldig motiverte for å lage masse og morsomt innhold, kommenterer Claussen.

Dette er de nyansatte

Julie Easter Christiansen (29) er ansatt som ansvarlig produsent for underholdningsprogrammene i VGTV. Hun kommer fra Dagbladet.

Ivar Grøtta Grav (35) er fast ansatt som innholdsprodusent i Spårtsklubben. Grøtta Grav har jobbet i Spårtsklubben-redaksjonen siden tidlig i 2019 og har bakgrunn som nyhets- og sportsjournalist.

Ole Wold (30) har fått fast jobb som VJ i Spårtsklubben. Han har jobbet i redaksjonen siden 2020.

Josefine Ytre-Eide Bjaarstad (23) er den yngste i gjengen og har fått fast jobb som VJ. Hun har erfaring fra avdeling Z og breaking-desken i VG.

Gyda Nesje (27) starter i jobben som VJ i Enkel servering. Hun kommer fra Monday Sport og starter i jobben i VGTV så fort OL-ilden er slukket.

Amanda Strand Askeland (27) blir VJ-makkeren til Nesje i samme produksjon og skal sørge for at Morten Ramm og Bernt Hulsker skinner i studio og i innslag.

Jonas Thorstensen (24) er ansatt som innholdsprodusent for premium innhold. Det er også Kim Midtlie (30). Begge de to har bakgrunn fra Humornieu og er de to som lager VGTV-serien Bordtenniskameratene. Thorstensen er allerede i gang, mens Kim Midtlie starter i jobben 1. april.

Julie Easter Christiansen (29) er ansatt som ansvarlig produsent for underholdningsprogrammene i VGTV. Hun kommer fra Dagbladet.

Christoffer Bjurholt (30) er ansatt som ansvarlig produsent for premium-produksjonene, som for eksempel «Ikke lov å le på hytta». Bjurholt kommer fra jobben som regissør i Kongen Befaler i Nordisk Film hvor han har vært med å lage fire sesonger.

Powered by Labrador CMS