Maria Schiller Tønnessen (33), Lauritz Vatne (25) og Fanny Bu (30) har fått fast jobb i TV 2.

Maria (33), Lauritz (25) og Fanny (30) har fått jobb i TV 2 Nyhetene

TV 2 ansetter tre journalister til nett- og nyhetsdesken.

Publisert

Denne artikkelen er over to år gammel.

Maria Schiller Tønnessen (33), Lauritz Vatne (25) og Fanny Bu (30) er ansatt i faste journaliststillinger i TV 2 Nyhetene, opplyser mediehuset.

Trioen er alle ansatt ved kanalens Oslo-kontor.

Jobb-bytte?

Har du eller noen du kjenner skiftet jobb i mediebransjen? Send oss tips på tips@medier24.no

Schiller Tønnesen er knyttet til tv2.no, og kommer fra journalistjobb i Nettavisen.

Hun har tidligere erfaring fra Romerikes Blad, og er journalistutdannet ved Mediehøgskolen Gimlekollen.

– Maria har en spennende kompetanse, både som nyhetsreporter innen breaking news og krim, og som vakt- og frontsjef. Jeg er veldig glad for at vi har sikret oss hennes erfaring og kunnskap. I TV 2 skal hun bidra i den daglige nyhetskampen, og sikre at vi hele tiden strekker oss etter nye mål. Vi gleder oss til det Maria skal levere på alle TV 2s plattformer, sier reportasjeleder for nyhetene på TV2.no, Kaja Kirkerud.

Bu er også hentet til tv2.no-desken, og har allerede vært knyttet til kanalen som vikar de siste årene.

Hun er journalistutdannet ved OsloMet, og har også utdannelsene innen film.

– Fanny har de siste årene markert seg som en allsidig, skarp og talentfull journalist i TV 2. Hun har jobbet hos oss som vikar, og nå er vi veldig glad for å kunne ansette Fanny i fast stilling i nyhetsavdelingen på TV2.no. Hun sjonglerer det å være en reporter som alltid leverer skyhøyt på breaking news, samtidig som hun har en fascinerende evne til å bite seg fast i de større og krevende sakene. Fanny har alle de egenskapene vi ønsker oss på TV2.no, og hun vil være en viktig bidragsyter for at denne avdelingen skal fortsette sin vekst og utvikling fremover, sier Kirkerud.

Vatne er på sin side ansatt ved innenriksavdelingen og skal primært jobbe TV.

Han er journalistutdannet ved OsloMet.

– Lauritz er et stort journalistisk talent, og jeg er veldig glad for at han nå blir hos oss fast. Han er åpen og nysgjerrig samtidig som han har karakter og stiller høye krav til seg selv. Han er dessuten plattformuavhengig, og kommer til å bidra godt både på TV og nett framover, sier redaksjonsleder i innenriksredaksjonen i Oslo, Niklas Lysvåg.

Powered by Labrador CMS