Bilde av Sophie Elise
Sophie Elise sier hun forventer at komikerne har mer enn nok å ta av i Rikets Roast.

Sophie Elise skal roastes på Rikets Roast på VGTV 

– Jeg har blitt roastet daglig i media eller kommentarfelt i over 10 år, så dette kommer vel til å bli som en helt vanlig dag, sier hun.

Publisert Sist oppdatert

Influenser Sophie Elise skal settes i roaststolen på VGTV-programmet Rikets Roast 30. august, opplyser VG.

Roasting innebærer at vedkommende blir harselert og spøket med - på både syrlig og kjærlig vis -  fra scenen av en rekke komikere. 

Fenomenet er kanskje mest kjent fra den amerikanske serien Comedy Central Roast, som har gått siden 2003. 

Sophie Elise selv forventer at komikere har nok å ta av.

– Jeg har blitt roastet daglig i media eller kommentarfelt i over 10 år, så dette kommer vel til å bli som en helt vanlig dag, sier hun. 

– Og dersom de som skal roaste meg ikke klarer å gjøre det gøy, så er det oppsiktsvekkende med tanke på hvor mye innhold de har å velge i, sier Sophie Elise. 

VGTVs roastmaster Ole Soo bekrefter at det blir en tøff kveld. 

– Det er få man føler fortjener en roast mer enn Sophie Elise. Norges største influenser, som går gjennom skandale etter skandale og av en eller annen grunn alltid lander trygt og fint på beina. Det må gjøres noe med, sier Soo. 

– Det blir i hvert fall spennende å se henne prøve å lande denne kvelden, for panelet består utelukkende av beinharde og dyktige roastere - og Trude Drevland. Så får vi jo se om livet virkelig blir cirka en milliard ganger morsommere om man bare gir faen, sier Soo. 

Disse skal roaste Sophie Elise: Ole Soo (roastmaster), Henrik Fladseth, Else Kåss Furuseth, Martin Lepperød, Morten Hegseth, Dag Sørås og Trude Drevland.

Sophie Elise fikk massiv mediedekning og nær 1500 oppslag i vinter etter det mye omtalte Instagram-bildet sammen med influenser Nora Haukland, der sistnevnte holder en pose med noe hvitt i.

Haukland har inntil nylig blitt anonymisert i norske medier, men stilte selv opp forrige uke hos TV 2 og snakket ut om saken.

Bildet førte til at Sophie Elise måtte avslutte podkast-samarbeidet med NRK, og NRK-sjef Vibeke Fürst Haugen tok selvkritikk

NRK fikk også kritikk i Kringkastingsrådet.

Har du tips til denne eller andre saker? Kontakt oss på: tips@medier24.no

Powered by Labrador CMS